Over Your Next Concepts

Wij ontwikkelen software die onderwijsinstellingen in staat stelt het onderwijs van nu en van de toekomst te organiseren.

Elke dag zetten wij ons in om met onze oplossingen bij te dragen aan goed onderwijs voor iedereen.

Kernwaardes

Innovatie

Kwaliteit

Onderwijs staat centraal

Bedrijfscultuur

Als organisatie zijn we een innovatief, dynamisch en enthousiast team. We vinden het belangrijk om op de hoogte te zijn van elkaars projecten en ontwikkelingen. We beginnen elke dag met een stand-up, hebben elke twee weken een sprintplanning en organiseren interne en externe kennisdeelsessies. Naast werkgerelateerde activiteiten vinden we het ook belangrijk dat er tijd is voor ontspanning. Denk hierbij aan sociale activiteiten zoals borrels en bedrijfsuitjes. Je kunt uiteraard zelf bepalen of je het leuk vindt om deel te nemen. 

Als werknemer binnen Your Next Concepts heb je de vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Het is mogelijk om jezelf zowel binnen als buiten je vakgebied door te onwikkelen. Een van onze software developers is zich bijvoorbeeld gaan ontwikkelen op organisatorisch niveau en zorgt er nu voor dat de gezamenlijke meetings in goede banen worden geleid. Binnen het bedrijf staan we vanaf het begin dat je komt werken open voor nieuwe initiatieven en ideeën. We stimuleren zoveel mogelijk een open, eerlijke en gelijkwaardige bedrijfscultuur waarin we elkaar elke dag omhoog kunnen tillen. 

''Je werkt hier niet voor een manager of baas, maar samen met collega's. Oprichters, stagiaires, marketing, en ontwikkelaars op elk niveau, iedereen heeft een kwaliteit die iets bijdraagt voor de ander. Die kruisbestuiving ervaar ik als erg belangrijk; het zorgt voor sterke relaties tussen collega's, ook al werken we doorgaans op ons eigen eilandje. Dat laatste is overigens niet zo zwart-wit. Er is veel flexibiliteit en ruimte voor groei en ontwikkeling. Zo ben ik vanuit Front-end ontwikkeling ook de Back-end ingegaan, zodat ik zelf eenvoudigere aanpassingen kan doen.''

Jos (software developer)

Onze werkplek

We zijn gevestigd in Dotslash Utrecht. Dotslash is een start-up/scale-up locatie. In het gebouw heerst een energieke en ondernemende sfeer en zijn er verschillende faciliteiten zoals een restaurant en binnentuin. Het kantoor is goed bereikbaar door de tramhalte en bushalte naast het gebouw en ligging aan de ringweg van Utrecht.

Op ons kantoor beschik je over alle middelen die je nodig hebt om goed te kunnen werken en je thuis te voelen. Zo wordt de lunch altijd voor je verzorgd en zijn er verschillende type werkplekken.